We hanteren Christelijke normen en waarden tijdens onze sport activiteiten.
Geen scheld of vloek partij, geen ruzie geen vecht partij.

Reglement

1. Minimum leeftijd deelname:
    De deelnemende spelers dienen de minimum leeftijd te hebben bereikt van 10 jaar op het moment van spelen.

2. Deelname op eigen risico: Ieder team/speler/coach neemt deel aan dit toernooi op eigen risico.

3. De regels:
    Er wordt m.u.v. een aantal regels gespeeld conform de “KNVB zaalvoetbal(spel)regels”.

4. Kosten deelname:
    De inschrijfkosten bedragen €100,-per team (€ 10 per speler) dit is inclusief een warme maaltijd. Pas als inschrijfgeld betaald is, is men officieel ingeschreven en krijgt men een bevestiging. Bij afmelden krijg men het inschrijfgeld terug mits men uiterlijk 1 maand voor het evenement afmeld.

5. Competitieprogramma:
    Er word een competitie programma verstrekt. Inschrijven spelers:

6. Aantal spelers per team: Per team moeten tenminste 5 spelers ingeschreven worden. Het maximum aantal spelers dat ingeschreven mag worden is 10. Dit is inclusief een eventuele coach. Een speler of coach mag slechts bij één team worden ingeschreven.

7. Aanvullen van spelers:
    Zolang teams het maximum aantal van 10 spelers nog niet hebben bereikt bestaat er de mogelijkheid om spelers toe te voegen. Voor de duidelijkheid: er kan slechts worden aangevuld en verwijderd of gewisseld. Elk team moet een teamcaptain aanwijzen. Teams dienen zelf een eigen bal te brengen voor het intrappen.

8. Overschrijving naar ander team:
    Tijdens de competitie is overschrijving naar een ander team niet toegestaan.

9. Wedstrijdduur:
    De speelduur van competitiewedstrijden is 2 x 15 minuten. Na 14 minuten gaat de zoemer af en gaat de laatste minuut in. De scheidsrechter heeft vervolgens de mogelijkheid om de wedstrijd na 1 minuut af te fluiten (wedstrijdduur is en blijft dus 30 minuten) of eventueel die tijd bij te trekken zolang hij nodig acht (bijv. i.v.m. spelbederf of na een blessure).

10. Rugnummers zijn niet verplicht:
    Spelers mogen zonder rugnummer spelen. Wel moet een team een eigen uniform naar keuze dragen.

11. Team mix
    Teams mogen zo wel jongens als meisjes in het team hebben.

12. Alleen coaches en spelers op de bank:
    Er mogen op de spelersbank alleen spelers en/of een coach van het team zitten dat op dat moment hun competitiewedstrijd afwerkt. Tevens dienen ze in het bezit te zijn van een geldige spelerskaart.

13. Onderscheid kleding: Teams zijn verplicht een uniform te dragen of zelf gekleurde hesjes kan ook. Dit om teams van elkaar te onderscheiden.  Als beide teams in (nagenoeg) dezelfde kleur tenue spelen is het eerstgenoemde team verplicht een ander kleur shirt of hesjes aan te trekken. Als een team geen uniform heeft krijgen ze hesjes van de organisatie en is deze verplicht met hesjes te spelen.

14. Geschorste speler: Een geschorste speler of coach mag niet op de speelvloer komen. Hij mag dus op de spelersbank plaatsnemen.

15. Gestaakte wedstrijd:
    Wanneer de scheidsrechter een wedstrijd staakt, krijgt het team dat de oorzaak hiervan is, 3 punten in mindering. Tevens wordt de uitslag automatisch omgezet in een 5-0 overwinning voor de tegenstander. Als een team zelf van het veld gaat tijdens een wedstrijd zonder dat de scheidrechter dit aangeeft krijgt dit team 3 punten in mindering en de uitslag wordt automatisch omgezet in een 5–0 overwinning voor de tegenstander.

16. Niet komen opdagen of te laat:
    Teams die zonder acceptabele reden, niet (compleet) verschijnen voor een wedstrijd mogen aangevuld worden met andere spelers die aanwezig zijn.

17. Bepaling eindstanden:
    Bij het bepalen van de eindstanden (en tussenstanden) van de competitie is het volgende van belang:Bij gelijk aantal wedstrijdpunten is het doelsaldo bepalend voor de klassering van de competitie (doelsaldo = doelpunten voor -/- doelpunten tegen). Zijn zowel het aantal wedstrijdpunten als het doelsaldo gelijk, dan is het aantal gescoorde doelpunten (doelpunten voor) bepalend voor de klassering. Het team dat de meeste doelpunten gescoord heeft staat hoger op de ranglijst. Mocht er dan nog geen onderscheid zijn dan telt het onderlinge resultaat. In geval van de eindstand beide resultaten, in geval van een periode telt uiteraard slechts één resultaat.Is ook dit gelijk dan zal loting of strafschoppen de beslissing moeten brengen de organisatie bepaald dit.

18. Bij ontwijkende momenten en gebeurtenissen bepaald de organisatie wat te doen.